Pâine cu orez cu aluat fără gluten (curs online)

Pure Taste
420.00
MDL
Ce vom învăța la curs

  • Amestec fără gluten cu orez făină. Studiem compoziția amestecului și o pregătim. Amestecul înlocuiește făina de grâu pentru noi. Îl poți folosi pentru a găti: pâine, clătite, clătite, plăcinte fără gluten.
  • Aluat cu făină de orez. Cum se face aluat, cum se hrănește și se păstrează it.
  • Pregătim aluat cu aluat și amestecuri fără gluten. Aluatul ajută pâinea să crească bine în tigaie.
  • Frământarea aluatului. Să învățăm cum să amestecăm corect ingredientele și ce consistență ar trebui să aibă aluatul.
  • Pâine de fermentare. Condiții pentru ca aluatul să crească și să învețe să coace pâinea la timp.
  • Coaceți pâinea. Coacem painea in cuptorul de casa, urmărind temperatura și timpul

Curator: Veronica

Viber, WhatsApp: +373 78 131 967

Made on
Tilda